André Hazes vindt zijn zoontje soms maar eng: ‘Het is ­gewoon die ouwe!’

André: “Ik vind het eng hoe erg hij op mij lijkt”

In een gesprek met Libelle vertelt André Hazes dat hij zijn vader vaak terug ziet in zijn zoontje André Jr.  “Mijn zoontje kan ook zo naar me kijken en naar me lachen en dan zie ik ­gewoon mijn pa”, vertelt hij.

De zanger vindt het soms heel eng hoe veel zijn zoontje op hem en zijn vader lijkt.

Tekens
André heeft vaak het gevoel dat hij tekens krijgt of hij iets wel of niet moet doen, maar na de geboorte van zijn zoontje ziet hij vooral het teken dat zijn zoontje zo ontzettend veel op zijn vader lijkt. “Een paar dagen geleden, de kleine was heel rustig, pakte ik een biertje en werd hij ineens helemaal gek. Hij wilde per se dat glas. Terwijl hij dat normaal bij een glaasje water of limonade niet heeft”, aldus André. “Dat zijn van die rare dingen dat ik denk: het is ­gewoon die ouwe!”

Nog een kindje
Ook ziet hij zichzelf heel erg terug in zijn zoontje en dat vindt hij soms nog best eng. “Ik vind het eng hoe erg hij op mij lijkt. En hij lijkt nóg meer op mijn vader. Zijn hoofd is bol, zonder nek, en hij heeft een dikke buik. Maar ook de manier waarop hij lacht, is precies mijn vader.” Wel is de zanger erg trots op zijn zoontje en hij zou graag nog een kindje willen. Dat vertelde hij onlangs aan Shownieuws. “Ik zou heel graag een tweede kindje willen. Hoe mooi zou het zijn als ik een dochtertje erbij krijg. Natuurlijk mag het ook weer een zoon worden; dan heb ik twee jongens die ik voor de rest van hun leven kan pesten”

Dit later nog eens lezen? Pin het op Pinterest!

Bron: Nu.nl | Beeld: Instagram