Huh? Dit klopt echt griezelig goed: dít zegt de kleur van je auto over je persoonlijkheid!

Welke kleur heeft jouw auto?

Een auto is een aankoop waar je van tevoren goed over na  moet denken, het kost een bak met geld en je moet er wel jaren tegenaan kijken. Je moet er lekker in kunnen rijden en hij moet natuurlijk een beetje leuk zijn om naar te kijken. Nu hoeven we niet allemaal in een Ferrari te rijden (voor de meesten wordt dit financieel ook vrij lastig) maar een leuke kleur is al een goed begin. 

Nu lijkt het kiezen van een kleur auto louter een kwestie van voorkeur, maar wist je dat jouw kleurkeuze heel veel kan vertellen over je persoonlijkheid?

  • Wit: over het algemeen worden mensen aangetrokken tot wit wanneer ze mentaal toe zijn aan opheldering. Dit zijn vaak mensen die heel netjes en schoon zijn en absoluut niet tegen troep kunnen.  Kleine kans dat je in een witte auto een tas vol smerige voetbalkleren of een half leeggegeten zak chips aantreft. Bestuurders van een witte auto houden doorgaans van orde en routine in hun leven.
  • Zwart: zwart is een echte indicator voor mysterie, macht en stijl. Iemand met een zwarte auto komt graag serieus over, houdt van een beetje macht en mooie spullen. Uiterlijk is belangrijk voor deze personen en dit uit zich in een zorgvuldig geregisseerde kledingstijl met veel hippe elementen. Bezitters van een zwarte auto zijn vaak zelfverzekerd, soms wordt dit verward met arrogantie. Ze zijn emotioneel gesloten en het duurt even voordat je hun ‘echte ik’ leert kennen.
  • Grijs: een grijze auto is een praktische keuze. Rij jij een grijze auto, dan is de kans groot dat je er niet van houdt om vol in de belangstelling te staan – je gaat het liefst op in de massa. Je hebt vast liever niet dat mensen alles van je weten en ‘verstopt’ als het ware je persoonlijkheid voor de buitenwereld. Je bent het allerliefste thuis en geniet van rustige avonden op de bank met de mensen van wie je houdt.
  • Rood: mensen met een rode auto zijn niet vies van aandacht en staan graag in de belangstelling. Ze zijn sociaal, populair en vaak het middelpunt van een feestje. Mensen met een rode auto zijn ambitieus, oordelen snel en kunnen niet tegen eentonigheid. Rood wordt meestal gekozen door mensen met een open en ongecompliceerd karakter, die vol zijn van levenslust.

Welke kleur heeft jouw auto en herken jij jezelf in de omschrijving? Laat het ons weten in de reacties!

Dit bericht bewaren? Pin hem op Pinterest

Bron: Viva | Beeld ter illustratie