NS herenigt verloren knuffels deze week met hun eigenaren

NS houdt een zoektocht naar de eigenaren van verloren knuffels

Het is bij NS de week van de Verloren Knuffel. De aankomende dagen zet het vervoersbedrijf zich in om achtergebleven knuffels weer bij hun eigenaren terug te brengen. NS streeft ernaar om deze herenigingen nog voor kerst te laten plaatsvinden. Een ontroerende actie, zo vinden wij!

Op sociale media worden foto’s geplaatst van de gevonden pluche beestjes.

Help ook mee

Via het Twitter- en Instagram-account van NS worden van 10 tot en met 14 december foto’s geplaatst van alle knuffels die op stations en in treinen zijn gevonden. Herken je één van de knuffels als het zachte vriendje van je kind, of misschien wel van jezelf? Dan kun je een berichtje onder de post achterlaten. NS stuurt de knuffel vervolgens zo snel mogelijk op.

Dubbel check

Het baasje van de verloren knuffel moet wel kunnen aantonen dat hij of zij daadwerkelijk de eigenaar is. Aan iedere knuffel hangt een kaartje met informatie over het tijdstip en de locatie waarop het is gevonden. Wanneer iemand dit juist kan benoemen, wordt de knuffel opgestuurd. De achtergebleven knuffels die deze week niet worden herenigd met hun baasjes, worden nog zeker 3 maanden bewaard.

Lees ook: Boer zoekt Vrouw-avontuur nog niet afgelopen voor Jaap

Dit artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: NOS | Beeld: Pixabay