Wat zijn jouw goede voornemens? Dít is volgens je sterrenbeeld jouw voornemen voor 2018!

 

voornemens sterrenbeelden

Wij gaan dit goede voornemen verwezenlijken!

De een houdt ervan en de ander haat het: horoscopen. Aangezien jij dit artikel leest, hoor je waarschijnlijk bij de eerste groep. Joepie, wij ook! We vonden deze horoscoop en besloten ‘m met je te delen. Dit wordt jouw jaar met een goed passend goed voornemen!

Wij kunnen niet wachten tot 1 januari 2018.

Steenbok
Voor de steenbok staat 2018 in het teken van nieuwe dingen. Kies bij voorkeur iets waar jij je trots gaat voelen, omdat trots heel belangrijk is voor de steenbok. Denk bijvoorbeeld eens aan een taal leren, yoga, of een vaardigheid zoals sieraden maken.

Waterman
Zet je dit jaar eens in voor een goed doel. Watermannen denken vaak na over het onrecht in de wereld en nu is het tijd om eens te helpen. Besteed naast het steunen van een goed doel ook tijd aan nieuwsverhalen om meer te leren over jezelf en de wereld.

Vissen
Is jouw portemonnee vaker leeg dan vol? Geen zorgen, dat is vissen-eigen. Ze hebben nou eenmaal een gat in de hand en daarom staat 2018 voor jou in het teken van de financiën. Krijg ze komend jaar eens op orde en schroom niet om advies te vragen. Je zal zien dat je 2019 in gaat met een gevulde spaarrekening!

Ram
Hallo, harde werker! Eerlijk is eerlijk; je werkt een beetje te hard. Tijd voor wat ontspanning. Aan jou dit jaar de opdracht om een boekenlijst te maken en lekker veel boeken te gaan lezen. Deze gratis vorm van therapie zal je leven een stuk relaxter maken.

Stier
Het is tijd dat jij eens de keuken in gaat. Dit jaar mag jij je culinair gaan ontwikkelen. Leer bijvoorbeeld eens hoe je die heerlijke Chinese rijsttafel zelf in elkaar flanst. Je zal er nog smakelijker van eten, omdat je weet hoeveel moeite het koste. Tip: maak je eigen receptenboek!

Tweelingen
Jij bent altijd bezig en dat is niet altijd even goed voor je. Kom dit jaar wat vaker tot rust en last wat ‘denktijd’ in. Denk niet te veel na over wat andere denken en maak je liever druk om je eigen geluk.

Kreeft
Het is tijd om eens terug te gaan in de tijd. Herbeleef je jeugd door met mensen uit die tijd af te spreken en veel leuke uitstapjes te maken. Haal die doos oude foto’s eens van zolder en ga gewoon eens even terug in de tijd.

Leeuw
Leer je familie dit jaar kennen. Duik in de geschiedenis van je familie en verken je stamboom. Wie weet leer je nog dingen over jezelf die je eerder niet wist. Het is zeker de moeite waard!

Maagd
Tijd om eens alles te gaan ordenen. Begin met je make-up, dan je garderobe, keuken, slaapkamer en ga zo maar door. Je gaat je huis ordenen, om zo ook je hoofd te ordenen. Zo heb jij die voorjaarsschoonmaak lekker snel achter de rug.

Weegschaal
Haal je kracht in 2018 uit mensen die je lief hebt. Breidt deze cirkel ook uit door lekker veel nieuwe mensen te ontmoeten. Stap op mensen af en vraag anderen om je aan mensen voor te stellen. Omring jezelf met lekker veel mensen dit jaar!

Schorpioen
Je hebt een aantal gewoontes waar je niet blij van wordt. Die dingen doe je meestal uit verveling of omdat je gestresst bent. Die gaan dit jaar de deur uit en vervang ze door dingen waar je wél blij van wordt. Bedenk waarom je iets doet en draai de oorzaak om. Je gaat je heel goed voelen!

Lees ook: Mensen met deze sterrenbeelden zijn het vaakst chagrijnig!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Pixabay

Array