Van roem naar een 9 tot 5: De strijd van beroemdheden

Niet elke beroemdheid blijft voor altijd beroemd. We geloofden bijna niet wat sommige D-lijst beroemdheden  moesten doen na hun roem… 21 beroemdheden die verrassende carrièrepaden hebben genomen: herinner je je ‘Ice Ice Baby’? Vanilla Ice en andere beroemdheden die een gewone baan hebben aangenomen.

Het is niet ongewoon dat beroemdheden net als wij een gewone baan hebben, ook al waren ze ooit beroemd. Of ze nu proberen rond te komen nadat hun roem is afgenomen of gewoon iets zoeken om te doen in hun vrije tijd, veel beroemdheden hebben op een bepaald moment in hun leven een 9 tot 5 baan aangenomen.

Herinner je je bijvoorbeeld de populaire kindershow ‘The Sweet Life of Zac and Cody’? Of de televisieshow ‘Two And A Half Men’? Nou, ook al leken deze acteurs hun carrièrepad al helemaal uitgestippeld te hebben, schijn bedriegt… Zelfs de ooit beroemde rapper Vanilla Ice, bekend van zijn liedje ‘Ice Ice Baby’, heeft een verscheidenheid aan banen aangenomen die je zeker sprakeloos laat. Sommige celebs gingen zelfs van een bloeiende acteercarrière, naar werken bij Starbucks of erger: het plegen van misdaden…

Lees dus snel verder, want wij hebben de 21 bekendste beroemdheden geselecteerd die een bizarre wending namen in hun carrièrepad. We geven toe dat we makkelijk vergeten dat beroemdheden ook gewone mensen zijn. Mensen die hard moeten werken om de kost te verdienen, zelfs als ze een tijdje in de schijnwerpers hebben gestaan. Dus de volgende keer dat je een beroemdheid een 9 tot 5 baan ziet, wees dan niet verbaasd – ze zijn net als de rest van ons!