Wauw! IKEA komt met een hele nieuwe collectie en het is prachtig!

Wij zijn nu al fan van deze collectie van IKEA

IKEA schittert in bijna al onze huizen met enkele -of heel veel- spulletjes. Wij kunnen ons geen leven meer voorstellen zonder de meubelgigant. Ondanks dat het in elkaar zetten van deze meubels nog wel eens leidt tot heftige ruzies, willen we niet anders. Nu komt IKEA met een heel nieuwe collectie en wij zijn gelijk fan!

De collectie heeft een heel sprookjesachtige sfeer.

Omedelbar
Dit voorjaar komt de keten met de collectie OMEDELBAR, wat ‘direct’ betekent. De hele collectie geeft een beetje een sprookjesachtige vibe af. De stylist van deze collectie heet Bea Åkerlund. Ze is een hele grote beroemdheid in Zweden, omdat ze onder meer sterren kleedt als Lady Gaga en Beyoncé. Je zou haar dan ook zeker een icoon op designgebied kunnen noemen. De collectie is overdreven en uitgesproken met een hoop eyecatchers. Je huis zal nooit meer het label ‘saai’ krijgen, want met deze collectie is het alles behalve saai!

Vanaf maart zullen al deze items te krijgen zijn bij alle IKEA’s ter wereld. Dat wordt dus zeker even een dagje prikken om naar de meubelgigant te gaan!

Lees ook: Lekker loeren: dít zijn de 12 geliefdste IKEA-producten ooit

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: pxhere