Center Parcs bezoeker doet hele nare ontdekking in vakantiehuisje

Zou jij een oog dicht durven doen in dit Center Parcs huisje?

Op vakantie gaan is iets waar velen het hele jaar naar uit kunnen kijken. Als je dan eindelijk op de bestemming aankomt, verwacht je niet in een griezelig vakantiehuisje terecht te komen. Voor Martijn Kamp en zijn gezin was dit alleen wel het geval.

Een paar nachtjes vertoeven in een Center Parcs vakantiehuisje is vaak een hele leuke ervaring. Maar wanneer je een huisje binnenwandelt en een onaangename verrassing aantreft, vergaat je het lachen snel. Martijn Kamp en zijn gezin troffen zo’n onaangename verrassing aan. Het ging overigens niet om één verrassing, maar om meerderen… Niet één, maar wel meer dan vijftig spinnen lachten hem en zijn gezinnetje tegemoet.

Lief gezinnetje
“Center Parcs blijft ons toch elke keer weer verrassen!!”, schrijft Martijn Kamp op Facebook. “Lopen buiten de eekhoorns, worden we binnen warm verrast door dit lieve gezinnetje!! Zeer leerzaam voor de kinderen, echter nu is de vraag, waar is pappa? Want moeders houdt de wacht…”

Het bericht van Martijn werd al duizenden keren geliked en velen laten en reactie achter onder de post en het kiekje. Sommigen reageren dat ze dan meteen waren weggeweest en anderen grappen dat het park dan ‘te klein was geweest’. Op moment van schrijven lijkt het erop dat Center Parcs nog niet heeft gereageerd op de foto.

Dit bericht nog een keer lezen? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Libelle | Beeld: Facebook, Pixabay