Deze mensen vertellen hun gênante online dating verhalen en het is echt hilarisch!

lexa

‘Opeens vertelde ze dat ze demonen zag..’

Online daten kan natuurlijk hartstikke leuk zijn en goed verlopen maar het kan ook een ware nachtmerrie zijn. Helaas zit er, als je op zoek bent naar een partner, niks anders op dan je in het dating-circuit te begeven. En daar komen dan ook de meest hilarische verhalen uit voort..

1. Ze zag mijn demonen 

“Ik ging op een date met een leuke meisje en het begon allemaal goed; we gingen skeeleren, een hapje eten en belandden daarna samen in bed. Eenmaal tegen elkaar aan liggend fluisterde ze opeens in mijn oor: “Ik zie demonen en die van jou zijn geel…” Ik poepte bijna in mijn broek en heb haar nooit meer gezien. Maar dat is niet erg, ik voel me niet eenzaam want kennelijk heb ik demonen die me gezelschap houden.”

2. Ze was iets te fanatiek..

“We waren op drie dates geweest en hadden het heel erg leuk samen.

Toen ik de afspraak moest afzeggen voor date nummer vier, stuurde ze me een bericht van zeven pagina’s waarin ze vertelde hoe ik iets geweldigs aan het kapot maken was maar dat ze nog wel met me wilde trouwen als ik haar voortaan op de eerste plek zette.. Ik heb nooit meer met haar afgesproken.”

 

3. Ze had gelogen 

“Voordat we met elkaar afspraken hadden we elkaar al vaak gesproken. Ik dacht dat ze klein was, een normaal gewicht had en dat ze in het bezit was van een paar kleine tatoeages. Toen ik bij haar aan de deur kwam bleek ze echter super lang te zijn, zaten haar hele armen onder de tatoeages en barstte ze bijna uit haar voegen; ze kon ieder moment bevallen. Op mijn verbaasde reactie antwoordde ze: “Verrassing!” Ik heb maar gevraagd om een glas water en ben toen letterlijk weggerend.”

4. Hij was nogal fan van zichzelf 

“Ik was al een tijdje met een jongen aan het praten op Tinder en het leek echt te klikken tussen ons. We besloten af te spreken. Toen ik bij hem thuis was moest ik al zijn rapvideo’s bekijken (wat hij overigens niet kon) en pakte hij mijn telefoon. Hij probeerde zijn eigen Facebookpagina te liken met mijn mobiel.. Ik heb maar gedaan alsof ik een afspraak vergeten was en ben gauw weggegaan. We zijn geen vrienden meer, óók niet op Facebook..”

5. Hij had een rare fetish..

“Ik ben een vrij grote en zware vrouw en heb dan ook graag een man die zelf ook wat groter is. Ik kwam via Tinder in contact met een man die helaas wel een stuk kleiner was dan ik, maar hij leek heel aardig. We besloten af te spreken in een bar en het duurde niet lang voordat hij me begon te complimenteren over mijn gewicht. Een beetje raar, maar hij bedoelde niks kwaads ermee. Dacht ik. Aan het einde van de date vertelde hij dat hij een fetish had; hij wilde graag opgetild worden door een zware vrouw en wilde onder een zware vrouw liggen.”

Wat een nachtmerries! Gelukkig zijn leiden er meerdere wegen naar Rome en is Tinder niet de enige optie wanneer je op zoek bent naar een leuke partner. Probeer daarom eens Lexa, waar mensen serieus op zoek zijn naar een leuke date. Ook worden de profielen van Lexa-gebruikers geverifieerd bij inschrijving en kun je ongepast gedrag melden. Zo is de kans veel minder groot dat iemand niet is wie die zegt te zijn en dat je écht je grote liefde vindt. Nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan nu gratis in via deze link! Laat je ons ook even weten hoe jouw date ging?