Oeps! Visagiste maakt blunder tijdens live-uitzending RTL Ontbijtnieuws

blunder ontbijtnieuws

Ze wist niet hoe snel ze uit beeld moest verdwijnen 

Het mooie van live-televisie is dat er weleens iets mis kan gaan, en dat is precies wat er vanmorgen gebeurde bij het RTL Ontbijtnieuws. De visagiste wilde presentator Jan de Hoop even bijpoederen, maar had niet door dat de uitzending nog in volle gang was.

Even bijpoederen

Kijkers van het RTL Ontbijtnieuws waren deze ochtend getuige van een hilarische gebeurtenis. Tijdens zo’n live-uitzending zijn er altijd visagistes aanwezig, die de presentatoren in het reclameblok een touch-up kunnen geven. Logisch, want je wilt natuurlijk geen glimmende presentator in beeld. En dat is precies wat de visagiste van presentator Jan de Hoop vanmorgen wilde voorkomen. Ze vond Jan er wat glimmend uitzien en wou dit verhelpen met een beetje poeder.

Middenin de uitzending 

Nietsvermoedend liep de visagiste dan ook op de presentator af. Wat ze echter niet doorhad, was dat de live-uitzending in volle gang was. Dit zorgde dan ook voor een ongemakkelijk moment tussen de twee collega’s. “O, wat gezellig dat je even komt,” grapt Jan de Hoop nog. “Maar we zitten middenin de uitzending”, vervolgt de presentator lachend. De visagiste denkt echter dat Jan haar in de maling neemt en besluit gewoon door te gaan. Toen Jan duidelijk maakte dat ze ‘serieus’ in de uitzending zaten, wist ze niet hoe snel ze uit beeld moest verdwijnen. Een hilarisch moment!

Hilariteit 

De presentator kan er de humor wel van inzien: “Dit soort dingen gebeuren alleen hier”, laat hij weten voordat hij de uitzending hervat. Op Twitter besluit hij na de uitzending nog even na te praten: “Een blooper van de buitenklasse! Visagiste besluit Jan de Hoop bij te tippen tijdens de uitzending. Tot hilariteit bij Jan en bij ons in de regie.” Kijkers kunnen er ook wel om lachen. “Dat is het mooie van live tv”, zegt iemand. Anderen: Dat ze je in eerste instantie niet geloofde zegt genoeg over de gebruikelijke sfeer op de werkvloer” en “De eerste lach van de dag dankzij jou.”

Lees ook: ‘Prijs’ voor tv-blunder van het jaar gaat naar Yvon Jaspers

Bron: Flair, Twitter Jan de Hoop | Beeld: Videostill